Norrortspratare – Program 5: ”Detta trodde inte jag skulle vara möjligt”

Norrortspratare i Norrortsradio – Program 5

2 KOMMENTARER

 1. Hej Kenneth.Tack för att du dela med dig av ditt liv. Ledsen att höra att du haft så himla tufft liv😪Alla har vi dålig självkänsla även jag. Men man måste lära sig att tro på sig själv och framförallt känna att man duger precis som man är vilket jag hoppas att du gör idag.
  Beklagar verkligen sorgen att du mist ditt älskade barn och din far.
  Jag tror på att själen alltid finns kvar efter livet på jorden och att man ibland kan känna närvaron av sina kära som lämnat oss. 💞
  Du minns inte mig men jag minns dig, jag var en av din bror Björnes tjejer typ 1986 när ni bodde i V tuna så träffade jag dig vid ngt tillfälle i Rosengården och jag fick en Onoff tröja av dig. 😁 Jag uppfattade inte alls dig som en loser tvärtom tyckte du var hur snygg cool som helst.
  Det sista Jag gjorde för Björn var att hjälpa honom med jobb på Pripps Bryggerier där jag arbetade. Önskar dig all lycka i livet och tro på dig själv Kenneth.
  🤗Patricia

Comments are closed.

Other episodes